Hotell, äntligen!!! :)

Hallå, just nu sitter vi på ett hotell! i Ulaanbaatar och dricker en kall mongolisk öl för 5 kr, den är väldigt god faktiskt. Vi har precis varit ute på den mongoliska stäppen och det var helt underbart! Kallt men solen värmde bra så vissa brände sig till och med (vi reser iofs mest med engelsmän ;)). Vi bodde i en jurta med två andra tjejer, en från England och en från Nederländerna. Det snöade inatt här också så när vi vaknade imorse var bergen runt oss täckta med snö.
Vi har haft en super duper guide här i mongoliet som heter girlee, eller det är hennes engelska namn som betyder ljus på mongoliska. Det blev ingen ridning då det hade snöat men vi fick skjuta med en mongolisk pilbåge, vandra över bergen till en speciell sten som såg ut som en gigantisk sköldpadda, varit hemma hos en mongolisk familj och deras jurta, spelat mongoliska spel och varit på den "svarta marknaden", (jag köpte en sjal). Så nu väntar vi på att vi ska till någon sorts mongoliska kulturell show, sen ska vi till en mongolisk barbecue och till kareoke och sen blir de club, sista kvällen med gruppen nu nämligen :)
Imorgon ska vi med tåget till Kina, tar endast 1,5 dagar så de blir en kort trip. Vi ska upp kl 06.30 imorgon då de blir inte mkt sömn, men vi ska ku sitta på ett tåg iaf :)
Nu måste ja gå!!
Ha de bra hemma i Sverige!
Puss o kram på er alla!!!! :)

Kommentarer
Postat av: mia

Hej på er !!

Underbart att det gick bra i jurtan !! Synd bara att ni missade ridturen - men det verkar ju ha gått bra ändå!

Ha det nu så bra i Peking - själva ska vi vara i Umeå i helgen - med revisorn och Karin.

Ps - ingen snö här - så ni blev först!!

pussar

/m&m

2011-10-28 @ 10:54:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0