Hej då Kina - Hej Vietnam

Eller snart i alla fall... Imorgon flyger vi till Vietnam vilket ska bli riktigt gött. Både att lämna det gråa Beijing men mest för att fortsätta på vår resa. Vi trodde vi hade bokat om vårat flyg från den 9:e till den 5:e men de blev tydligen den 6:e. ( dom var inte super bra på engelska på china southern airlines). Så nu har vi en dag till i Kina som vi hade tänkt fylla med lite massage för 60kr/timmen och kanske ett besök på beijings äldsta vegetariska restaurang. Juste! Sen senaste inlägget så har vi shoppat å prutat på 2 olika marknader, haikat på muren vilket va grymt!! Vi gick längre än va man egentligen fick där muren va i väldigt varierande skick så vi fick nästan springa lite på tillbakavägen för att hinna till lunchen med gruppen. Igår klippte vi oss på en kinesisk frisörsalong där dom va riktigt duktiga för bara 20spenn. Så nu ser vi suuuuper fly ut ;) Vi är ganska självupptagna på denna blogg (som ni kanske märkt :p) men vi skulle vilka frångå detta lite och säga grattis till Nils som fyllde en månad för två dagar sen. Så stort Grattis Nils från farbror & Josefin :) Det var allt för denna gång hoppas allt är bra med er! Take care! Ps. Ingen av oss har någon täckning i Kina ba så ni vet...

Kommentarer
Postat av: Martin

Tja,

inte kommer ni att frysa i Hanoi i alla fall :-)

Vart ute och gick för en stund sedan, såg två pers med kortbyxor .. Så här e det hyfsat varmt.

Snart kommer Diana och Janne hit .. Diana och Anna skall ju på mordgåta med 3 rätters middag på ett slott ikväll och jag skall köra dem och hämta dem.

Simma lugnt i Hanoi !!Häls Martini

2011-11-05 @ 13:20:18
Postat av: Bettan

Hej på er!

Kul å kunna följa er på eran resa! Ni verkar ha de kanon och får uppleva många kul saker. Hoppas på lite bilder snart igen ;)

Vi mår bra här hemma och Nils växer ooch utvecklas jätte mycket varje dag. Han tackar så mycket för gratulationerna! Har ni nån mejladress som ni läser och kan svara på?

Massa kramar från lilla familjen :)

2011-11-06 @ 08:16:53
Postat av: Andreas

Gött å höra! Många upplevelser kan man lungt säga. Möss å ödler på rummet i natt = inte så nice. Men i övermorgon ska vi på lite lyx äventyrsbåttur i skärgården så de blir bättre ... :p andreaskmk@gmail.com & Josefine.Uno@gmail.com

2011-11-07 @ 07:23:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0